Utleie


Rolstad gård

Leie lokaler/rom på Rolstad gård


På Rolstad leier du lokaliteter med sjel for dine kurs eller til seminarer. Her er det mulighet for aktivitet og for meditasjon. For de åpne og for de lukkede fora.

 

Her er det lokaler som rommer alle dine festlige anledninger som konfirmasjon, bryllup og alle de store merkedagene.


Lokalene passer for 15-65 personer - avhengig av ønske og behov.

Mulighet for leie av tun med partytelt i vakre omgivelser i nærhet til vår hvite sommer paviljong.


Vi kan levere lokalmat av elg  med hjemmebakt brød fra bakerovnen i bryggerhuset. Til de helt store anledningene samarbeider vi med lokal catering.


Ta kontakt med oss så kan vi sammen skape den rammen dere ønsker på vår arena.


Vi leier også ut gode rom. Vi har 4 rom med to senger og 3 enkeltrom. Frokost kan spises sammen med vertskapet, eller i husets spisestue. Middag kan bestilles, eller også spises i lag med vertskapet. Her får du nærhet til vertskap og lokalmat. Vi leverer og selger gode opplevelser.


Priser:Leie av lokaler til selskap: avhengig av lokalitet og hvor mye dere ønsker å gjøre selv. Be om pristilbud i forhold til hva du ønsker.

Bryggerhuset

Bryggerhuset er den eldste bygningen på gården med et unikt og spennende miljø.


Her står det en gammel bakerovn som er restaurert etter år ute av virksomhet.

For bare femti år tilbake var den jevnlig i bruk og bidro med mat til et tyvetalls mennesker som arbeidet på gården.


Vi tar i mot grupper som vil lære mer om å bake brød eller pizza i en bakerovn eller lage tre retters middag, eller kanskje bruke en kveld til å få til de syv slagene før jul.

Bryggerhuset har en mer rustikk stil, men fantastisk atmosfære. Det kan også leies til konfirmasjoner eller andre arrangement, som f.eks kurs hvor relasjonsbygging, eller den gode samtalen er viktig.Anne Kristin Rolstad 928 28 380 |  Frank Buvarp 915 44 911  |  epost akrolstad@gmail.com  |  Rolstad gård 2012 © Copyright